LF logo

 

Tisztelt Pácienseink!

Rendelőnk a fennálló járványügyi vészhelyzet miatt szükséges intézkedéseket hozott. Pácienseink és dolgozóink érdekében a betegellátást minimálisra csökkentettük (10/2020 (III.14.) EMMI rendelet értelmében. Emiatt a rendelőben csak előre egyeztetett sürgős ellátást tudunk biztosítani. A lehető legbiztonságosabb betegellátás érdekében fokozott fertőtlenítés, védőfelszerelések alkalmazása mellett végezzük munkánkat.

A rendelőbe jelentkező pácienseinktől is elvárjuk, hogy csak egészséges páciensek keressék fel rendelőnket, láz, elesettség, száraz köhögés, orrfolyás, bármilyen légúti tünet esetén nem jelenhetnek meg kezelésre. Ha koronavírussal fertőzött személlyel érintkezett vagy potenciálisan fertőzött személyt ápolt, ha 4 héten belül külföldön tartózkodott, kérjük időpontját mondja le.

Fogászati betegellátást előzetes telefonon (+36-20-9717-140, +36-1-213-5735) történő bejelentkezést és egyeztetést követően végzünk. Rendelésre csak kizárólag előzetes egyeztetés és ezt követően orvosi jóváhagyást követően lehet jelentkezni.

A járványügyi helyzet miatt kiemelt higiénés követelményeket léptettünk életbe, melyek a páciensek és a dolgozók biztonságát szolgálják és egyben többletköltséggel járnak. A pácienseket  kérjük védőmaszkban érkezzenek, fogadják el a rendelőben életbe léptetett járványügyi higiénés előírásokat. Lehetőleg kísérő nélkül érkezzen, vagy kísérő érkezése esetén a rendelőn kívül elkülönítetten kell várakozzon.

Rendelőbe pontosan érkezzenek és érkezéskor kéz majd szájfertőtlenítést kell végezzenek. A kezelések előkészületei és utómunkálatai a szokásosnál hosszabb időtartamot vesznek igénybe. Ezek az Ön és családja, valamint munkatársaink biztonságát szolgálják.

 

Nálunk nincs fájós fog, csak szép mosoly! :)

1994-ben alapítottuk cégünket. Fogorvosi rendelőnket azzal a szándékkal nyitottuk meg, hogy pácienseink családias környezetben részesüljenek színvonalas kezelésben, megfizethető áron. Rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseink minél hosszabb ideig megőrizzék szép mosolyukat, ép fogazatukat, egészséges fogínyüket!

Orvosaink több szakterületen állnak pácienseink rendelkezésére. Szolgáltatásaink között szerepel esztétikai fogászat, konzerváló fogászat, fogpótlás, szájsebészet, parodontológia, fogkőeltávolítás, fogfehérítés és fogszabályozó szakorvossal is dolgozik együtt rendelőnk.

 A Széll Kálmán tér 18. szám alatti fogorvosi rendelőben várjuk Önöket. 

 

 

Képernyőfelvétel 7 

Szolgáltatásaink

  • Esztétikai fogászat >

  • Fogfehérítés >

  • Fogpótlás >

  • Gyermekfogászat >

  • 1